Tanácsadást támogató
és kiegészítő szolgáltatások

Sminktanácsadás

Tanácsadást Támogató és kiegészítő szolgáltatások

Választhatod színtanácsadással egyben, akkor az ára kedvezőbb. A sminktanácsadás során megbeszéljük hogy milyen színek állnak Neked jól (alapozó, pirosító, rúzs),
milyen lépései vannak egy jó sminknek.

Itt nagyon egyszerű és kicsit komplexebb sminkelésről is lesz szó,valamint készítek Neked egy nappali sminket. Jegyzetet adok a hallottakról.
Időtartam: 1 óra

Ha már tudod milyen színek állnak jól Neked (alapozó, pirosító, rúzs), akkor ez az az oktatás segít abban, hogy megtanuld elkészíteni a Neked legjobban álló sminkeket. (Nappali vagy akár alkalmi)

Részletes tudásanyag színekhez, arcformához, gyakorlással.
Megismered a sminkelés részeit, teljes képet kapsz a sminktermékekről és sminkeszközökről valamint
gyakoroljuk a lépéseket. Jegyzetet is adok róla.
Időtartam 2 óra

A Stílusőr szolgáltatás azoknak nyújt segítséget, akik már ismerik a szín-és alkattípusuk, de úgy érzik szükségük van a megerősítésre, visszajelzésre, hogy valóban megfelelő színű és fazonú ruhadarab kerüljön kiválasztásra.

A szolgáltatás tartalmazza:

– Konzultáció

– Az általad meghatározott szempontok szerint keresek neked ruhadarabokat vagy kiegészítőket. Kiválasztástól-próbáig (egész szezonra)

– Egy alkalommal jelen leszek veled online a próbafülkében, amikor vásárolni mész.

– Alkalomra vagy különleges eseményre is összeállítunk szetteket, hogy biztosan minden a helyén legyen és a legjobb formádat hozhasd.

Mindez segít abban, hogy magabiztosabb legyél, időt spórolj és jobban rögzüljenek a korábbi információk is a színek és a fazonok kapcsán.

A szolgáltatást akkor is igénybe veheted, ha korábban nem nálam jártál szín vagy stílustanácsadáson. Ilyen esetben egy rövid beszélgetés előzi meg a megrendelést.

A szolgáltatás tartalmazza:

– Konzultáció

– Az általad meghatározott szempontok szerint keressek neked ruhadarabokat vagy kiegészítőket. Kiválasztástól-próbáig (maximum 7 típusú ruhadarab)

A Color Control szolgáltatás azoknak nyújt segítséget, akik már ismerik a színtípusukat, de úgy érzik szükségük van visszajelzésre, hogy valóban megfelelő színű ruhadarbok, sminkek, kiegészítők találhatóak a gardróbjukban.

A szolgáltatás tartalmazza:

Megbeszéljük kb. 1 órában személyesen (vagy online), hogy mi a nehézség a színtónusok felismerése kapcsán, átnézzük és átválogassuk a ruhákat/kiegészítőket színek szerint és beszélgessünk hajszínről, sminkszínről, beszerzési forrásról.

(8 km-en belül ingyenes a kiszállás)
Időtartam: kb. 1 óra

Szolgáltatás megrendelés

Ha elnyerte a tetszésed valamelyik szolgáltatásom és szeretnéd megrendelni, erre van lehetőséged. Kattints a megrendelés gombra és töltsd ki az űrlapot. A megjelenő űrlapon ki tudod választani a szolgáltatást és szöveges üzenetet hagyhatsz a  számomra. Kérlek, hogy add meg az elérhetőségeidet, hogy fel tudjam venni veled a kapcsolatot és válaszolni tudjak a kérdéseidre.