Skip to content

Tanácsadást támogató
és kiegészítő szolgáltatások

Stílusőr - online

Tanácsadást Támogató és kiegészítő szolgáltatások

A Stílusőr szolgáltatás azoknak nyújt segítséget, akik már ismerik a szín-és alkattípusuk, de úgy érzik szükségük van a megerősítésre, visszajelzésre, hogy valóban megfelelő színű és fazonú ruhadarab kerüljön kiválasztásra.

A szolgáltatás tartalmazza:

– Konzultáció

– Az általad meghatározott szempontok szerint keresek neked ruhadarabokat vagy kiegészítőket. Kiválasztástól-próbáig (egész szezonra)

– Egy alkalommal jelen leszek veled online a próbafülkében, amikor vásárolni mész.

– Alkalomra vagy különleges eseményre is összeállítunk szetteket, hogy biztosan minden a helyén legyen és a legjobb formádat hozhasd.

Mindez segít abban, hogy magabiztosabb legyél, időt spórolj és jobban rögzüljenek a korábbi információk is a színek és a fazonok kapcsán.

A Stílusőr szolgáltatás ára: 

29.900 Ft

A szolgáltatást akkor is igénybe veheted, ha korábban nem nálam jártál szín vagy stílustanácsadáson. Ilyen esetben egy rövid beszélgetés előzi meg a megrendelést.

A szolgáltatás tartalmazza:

– Konzultáció

– Az általad meghatározott szempontok szerint keressek neked ruhadarabokat vagy kiegészítőket. Kiválasztástól-próbáig (maximum 7 típusú ruhadarab)

A szolgáltatás ára:

14.900 Ft

A Color Control szolgáltatás azoknak nyújt segítséget, akik már ismerik a színtípusukat, de úgy érzik szükségük van visszajelzésre, hogy valóban megfelelő színű ruhadarbok, sminkek, kiegészítők találhatóak a gardróbjukban.

A szolgáltatás tartalmazza:

Megbeszéljük kb. 1 órában személyesen (vagy online), hogy mi a nehézség a színtónusok felismerése kapcsán, átnézzük és átválogassuk a ruhákat/kiegészítőket színek szerint és beszélgessünk hajszínről, sminkszínről, beszerzési forrásról.

A szolgáltatás ára:
12.000 Ft
(8 km-en belül ingyenes a kiszállás)
Időtartam: kb. 1 óra

Galéria

Szolgáltatás megrendelés

Ha elnyerte a tetszésed valamelyik szolgáltatásom és szeretnéd megrendelni, erre van lehetőséged. Kattints a megrendelés gombra és töltsd ki az űrlapot. A megjelenő űrlapon ki tudod választani a szolgáltatást és szöveges üzenetet hagyhatsz a  számomra. Kérlek, hogy add meg az elérhetőségeidet, hogy fel tudjam venni veled a kapcsolatot és válaszolni tudjak a kérdéseidre.

Olvasnivaló

Kapcsolat

© Minden jog fenntartva. | momstyle.hu