Színtanácsadás

Bónusz

Színtanácsadás a személyiségedre szabva

Egyéni színtanácsadás

Ez a szolgáltatás Neked szól, ha a színtípusod mellett szeretnéd megismerni a személyiségtípusod is, ezáltal még személyre szabottan tudd használni a Neked legjobban álló színeket a különböző élethelyzetekben.

Hogyan zajlik a színtanácsadás?

színtanácsadás fontos része, hogy megismerjelek Téged az élethelyzeted, hogy minél testreszabottabb tanácsokat tudjak adni. Ezért először beszélgetünk Rólad, arról, hogy milyen a színekhez való viszonyod, illetve arról, hogy milyen színeket viselsz.

Átbeszéljük, hogy milyen élethelyzetben vagy, ezután egy szín- és személyiségpszichológiai teszt segítségével a személyiségtípusodat is megismered. Ez segít nekem abban, hogy jobban megismerjelek es ezáltal Te is megismerd magad, megtudod, hogy a különböző színek milyen hatással vannak a személyiségedre, melyik támogatja azt. 

A színanalízisnél különböző színű és árnyalatú színkendők segítségével (kb. 120-150 db) megfigyeljük, hogyan változik meg az arcod a kendők hatására. Mindezek- és egyéb nemzetközi módszerek- alapján javaslatot teszek Neked, hogy mely színeket érdemes az arcod közelében, illetve sminkként, kiegészítőként hordanod, továbbá milyen az ideális hajszíned/hajformád.

Kipróbálunk rúzsokat, színtípus szerinti szájfényt, pirosítót, alapozót, beszélünk arról milyen sminkszíneket hol érdemes viselni az arcodon. Felpróbálhatsz magyar tervezésű színtípus szerinti ékszereket és ruhákat is. 

A színanalízishez letakarjuk a hajad (ha nem szeretnél rajta változtatni, abban az esetben nem) és a ruhád.

A színtanácsadást követően nem kell kidobálni a kedvenc ruháidat sem, ha nem a megfelelő árnyalatúak, mert a tanácsadáson megtanulod hogyan tudod kompenzálni a nem színtípusodnak megfelelő színeket is.

Bónusz

Galéria

Kunics Éda színtípus fülbevaló Maminvent
Színkendők
Színkártyák
Színtípus karkötők
Kunics Éda tanácsadáson
Kunics Éda - tanácsadás, egyéni figyelem
Kunics Éda színkendők
Kunics Éda workshop - Színpaletták
Kunics Éda, workshop smink
Kunics Éda színpaletták
Kunics Éda egyéni színtanácsadás
Kunics Éda egyéni tanácsadás - szín és stílus
Színtanácsadás ügyféllel

Rákosi Dóra, gyógytornász
Császárvonal

Színtanácsadás Annával
Színes selyemkendők 2
Ügyfél színkendőkkel 1
Színtanácsadás Édával 2
Színes selyemkendők kék, piros, sárga
Színkör
Színkör és színek
Színkendők
Színtanácsadás
Zilahi Angéla
Szolgáltatás megrendelés

Ha elnyerte a tetszésed valamelyik szolgáltatásom és szeretnéd megrendelni, erre van lehetőséged. Kattints a megrendelés gombra és töltsd ki az űrlapot. A megjelenő űrlapon ki tudod választani a szolgáltatást és szöveges üzenetet hagyhatsz a  számomra. Kérlek, hogy add meg az elérhetőségeidet, hogy fel tudjam venni veled a kapcsolatot és válaszolni tudjak a kérdéseidre.