Szín-és stílustanácsadás

Színtanácsadás Annával

A személyiségedre szabva

Kombinált szín-és stílustanácsadás

Válaszd ezt a kombinált szolgáltatást, ha a színtípusod mellett szeretnéd megismerni a személyiségtípusod is, továbbá az alkatodnak megfelelő fazonokkal szeretnéd kiemelni az előnyös adottságaidat, mindezeket abszolút az élethelyzetedre és egyéniségedre szabva.

A tanácsadás fontos része, hogy megismerjelek Téged, az élethelyzeted, hogy minél testreszabottabb tanácsokat tudjak adni. A kombinált tanácsadás két részből áll: 

1. Színtanácsadás

Ezért először beszélgetünk Rólad, milyen a színekhez való viszonyod, milyen színeket viselsz. Átbeszéljük, hogy milyen élethelyzetben vagy, ezután egy szín- és személyiségpszichológiai teszt segítségével a személyiségtípusodat is megismered. Ez segít nekem abban, hogy jobban megismerjelek es ezáltal Te is megismerd magad, megtudod, hogy a különböző színek milyen hatással vannak a személyiségedre, melyik támogatja azt.

A színanalízisnél különböző színű és árnyalatú színkendők segítségével (kb 120-150 db) megfigyeljük, hogyan változik meg az arcod a kendők hatására. Mindezek- és egyéb nemzetközi módszerek- alapján javaslatot teszek Neked, hogy mely színeket érdemes az arcod közelében, illetve sminkként, kiegészítőként hordanod, továbbá milyen az ideális hajszíned/hajformád.

Kipróbálunk rúzsokat, színtípus szerinti szájfényt, pirosítót, alapozót, beszélünk arról milyen sminkszíneket hol érdemes viselni az arcodon. Felpróbálhatsz magyar tervezésű színtípus szerinti ékszereket és ruhákat is.A színanalízishez letakarjuk a hajad (ha nem szeretnél rajta változtatni, abban az esetben nem) és a ruhád. A színtanácsadást követően nem kell kidobálni a kedvenc ruháidat sem, ha nem a megfelelő árnyalatúak, mert a tanácsadáson megtanulod hogyan tudod kompenzálni a nem színtípusodnak megfelelő színeket is.

2. Testalkatelemzés és stílustanácsadás

Bónusz

Galéria

Szolgáltatás megrendelés

Ha elnyerte a tetszésed valamelyik szolgáltatásom és szeretnéd megrendelni, erre van lehetőséged. Kattints a megrendelés gombra és töltsd ki az űrlapot. A megjelenő űrlapon ki tudod választani a szolgáltatást és szöveges üzenetet hagyhatsz a  számomra. Kérlek, hogy add meg az elérhetőségeidet, hogy fel tudjam venni veled a kapcsolatot és válaszolni tudjak a kérdéseidre.

Sminkek és tippek - pirosító árnyalatok
Ingyenes sminktanácsadás

Gyere el hozzám szín- és stílustanacsadásra és  sminktanácsadást és nappali sminket kapsz ajándékba!