Skip to content

Szín-és stílustanácsadás

Kombinált színtanácsadás Harangvölgyi Annával

Bónusz

A személyiségedre szabva

Kombinált szín-és stílustanácsadás

Válaszd ezt a kombinált szolgáltatást, ha a színtípusod mellett szeretnéd megismerni a személyiségtípusod is, továbbá az alkatodnak megfelelő fazonokkal szeretnéd kiemelni az előnyös adottságaidat, mindezeket abszolút az élethelyzetedre és egyéniségedre szabva.

A tanácsadás fontos része, hogy megismerjelek Téged az élethelyzeted, hogy minél testreszabottabb tanácsokat tudjak adni. A kombinált tanácsadás két részből áll:

1. színtanácsadás

Ezért először beszélgetünk Rólad, milyen a színekhez való viszonyod, milyen színeket viselsz. Átbeszéljük milyen élethelyzetben vagy, aztán egy szín- és személyiségpszichológiai teszt segítségével a „belső” színeidet is megnézzük. A színanalízisnél különböző színű és árnyalatú színkendők segítségével (kb 120-150 db) megfigyeljük, hogyan változik meg az arcod a kendők hatására. Mindezek- és egyéb módszerek- alapján javaslatot teszek Neked, hogy mely színeket érdemes az arcod közelében, illetve sminkként, kiegészítőként hordanod, továbbá milyen az ideális hajszíned/hajformád. Van lehetőség rúzsokat, színtípus szerinti szájfényt, pirosítót kipróbálni és magyar tervezésű színtípus szerinti ékszereket is felpróbálni.  A színanalízishez letakarjuk a hajad (ha nem szeretnél rajta változtatni, abban az esetben nem) és a ruhád.

2. Testalkatelemzés és stílustanácsadás

Kombinált szín-és stílustanácsadás ára:

Bónusz

Galéria

Szolgáltatás megrendelés

Ha elnyerte a tetszésed valamelyik szolgáltatásom és szeretnéd megrendelni, erre van lehetőséged. Kattints a megrendelés gombra és töltsd ki az űrlapot. A megjelenő űrlapon ki tudod választani a szolgáltatást és szöveges üzenetet hagyhatsz a  számomra. Kérlek, hogy add meg az elérhetőségeidet, hogy fel tudjam venni veled a kapcsolatot és válaszolni tudjak a kérdéseidre.

Olvasnivaló

Kapcsolat

© Minden jog fenntartva. | momstyle.hu