Céges rendezvények

Szín- és stílustanácsadás céges rendezvényeken

Céges rendezvények

Szeretnéd, ha céged munkatársai magabiztosan és stílusosan jelenjenek meg a következő rendezvényen? Akkor bízd rám a szín- és stílustanácsadást! Közel 7 éve segítem a hölgyeket, anyákat ragyogni, megjelenésüket kiemelni.

Szakértő tanácsaimmal segítek nekik megtalálni a tökéletes öltözéket az alkalomhoz, legyen szó akár egy elegáns konferenciáról, egy lazább csapatépítő programról, vagy egy karácsonyi ünnepségről.

 

Kunics Éda Fukszia portré

Kunics Éda vagyok, szín- és stílustanácsadó, stylist.
Céges rendezvényen való előadás, szín-és stílustanácsadás kapcsán kérj egyedi ajánlatot! 

Szín- és stílustanácsadás

A tanácsadás során figyelembe veszem a cégkultúrát, az egyéni stílust és az alkatot is, így mindenki garantáltan a legelőnyösebb oldaláról mutatkozhat meg. Célom, hogy a kollégák magabiztosabbak és energikusabbak legyenek, és büszkén képviseljék a vállalkozásodat, cégedet!

Kunics Éda
Céges rendezvény - Kunics Édával
Céges rendezvény Kunics Édával
Színtanácsadás
Színtípus - színkendők
Kunics Éda

Referenciáim

Videók

Videók

Videók

Szolgáltatás megrendelés

Ha már fontolgatod, hogy megleped a munkatársaidat ilyen szolgáltatással, akkor kattints a megrendelés gombra és töltsd ki az űrlapot. A megjelenő űrlapon ki tudod választani a Céges rendezvény szolgáltatást és szöveges üzenetet hagyhatsz a  számomra. Kérlek, hogy add meg az elérhetőségeidet, hogy fel tudjam venni veled a kapcsolatot és válaszolni tudjak a kérdéseidre.