Rólam

Kunics Éda stylist

Momstyle és én

Kunics Éda vagyok a Momstyle alapítója,szín-és stílustanácsadó, stylist, két kisgyerek anyukája. Több mint 6 éve segítem a Nőket abban, hogy megtalálják a számukra legelőnyösebb színeket és fazonokat, hogy ezáltal jobban érezzék magukat a bőrükben, magabiztosabbak legyenek, önbizalomra és tudatosságra tegyenek szert.

Amikor anno 10 éve megtudtam, hogy kisbabát várok nagyon boldog voltam. Elképzeltem az idilli várandósságot, ahogy ülök a hintaszékben, simogatom a pocakom és dúdolgatok közben. A szülést, ami egy csodálatos élmény és az első éveket, ahogy sétálunk és közrefogjuk a gyermekünket, miközben fújja a hajunkat a lágy tavaszi szél.

Hölgyeim, ugye mondanom sem kell, hogy semmi sem úgy történt, ahogy elképzeltem…?

A várandósságom felét minimális mozgással, szinte fekve töltöttem, mindeközben az S-es ruhaméretem L-re nőtt (és nem a pocakom mérete miatt). A szülés sem úgy alakult, ahogy szerettem volna, ezért hosszú volt a regeneráció testileg és lelkileg is egyaránt. Az első évek számomra embert próbálóak voltak, minden új volt, rengeteget szorongtam és a korábbi önképem teljesen eltűnt.

Amikor tükörbe néztem, egy teljesen más nő nézett vissza rám. Megváltozott a testem, és belül sem voltam már ugyanaz. A korábbi önbizalmam és magabiztosságom is valahogy elpárolgott.

Kívül-belül összhangban

Mindig azt halljuk, hogy előbb a belsőnket kell rendbe tenni és akkor majd javul az önbecsülésünk, önértékelésünk. Ez így is van, viszont ez bitang hosszú folyamat és közben nem mindig érezzük jól magunkat. Főiskolás korom óta “foglalkozom” magammal, rengeteg önépítő tanfolyamot elvégeztem, sok technikát ismerek, amivel jobbá tehetem a napjaimat és (elvileg) kezelni tudom a nehézségeket. Mégis egy szín- és stílustanácsadás volt az, ami a leginkább segített és ami elindított egy új pályán.

Ezért én azt gondolom, hogy időnként meg lehet fordítani a fenti tézist és a külsőnk és az azzal kapcsolatos pozitív változások is hozzá tudnak minket segíteni a harmonikusabb élethez és erőt adnak a belsőnkön való munkálkodáshoz.

Azt vallom, hogy egy tanácsadás során a legfontosabb a kölcsönös bizalom, hiszen a külsőnk nagyon érzékeny téma, nagyon óvatosan kell vele bánni, sosem tudhatjuk mi zajlik a lélekben belül.

Ezt azért is jól ismerem, mert a második várandósságom is plusz 26 kg-val zárult. Mivel ekkor már tudtam milyen színekben vagyok üde, fiatal és harmonikus és azzal is tisztában voltam milyen ruhafazonok állnak jól, sokkal jobban éreztem magam a bőrömben és ezt más is észrevette. Rengeteg bókot kaptam és kevésbé volt fontos hogy még mindig 10-20 kg plusz van rajtam.

Kunics Éda MomStyle - zöld ruhában

Szín- és Stílustanácsadás

Mit nyújtok Neked a színtanácsadás során?

A szín- és stílustanácsadás nálam egy komplex személyre szabott folyamat, amelynél a legfontosabb az, hogy Te jól érezd magad a bőrödben. Nekem az a legfőbb célom, hogy visszatérjen az önbizalmad, hogy újra szépnek lásd magad, miközben megértem a motivációdat, a személyiségedet és azt a helyzetet, ahol épp tartasz és amire készen állsz.

Bármilyen élethelyzetben

Elégedett ügyfeleim

Harangvölgyi Anna portré

Harangvölgyi Anna

A Harangvölgyi Institute tulajdonosa, HV anti-aging specialista

Terbe Krisztina portré

Terbe Krisztina

A Mandulina Kozmetikum tulajdonosa

Kerti Vivien portré

Kerti Vivien

A Cityklíma vezetője

Szeder Edina

Szeder Edina

A Sí-Ker Kft. Síkölcsönző és Síszerviz egyik tulajdonosa

Solymosi Brigi

Solymosi Brigi

A WOWMOM tulajdonosa

Földesi Eszti

Földesi Eszti

Dietetikus

Kiss Andrea

Kiss Andrea

Fotográfus, Happy fotó és stúdió tulajdonosa

Zilahi Angéla portré

Zilahi Angéla

A Coach4You tulajdonosa

Szabó Rita

Szabó Rita

Felnőttképzési tanácsadó

Tóthpál-Demeter Andrea

Tóthpál-Demeter Andrea

HR szakértő

Szolgáltatás megrendelés

Ha elnyerte a tetszésed valamelyik szolgáltatásom és szeretnéd megrendelni, erre van lehetőséged. Kattints a megrendelés gombra és töltsd ki az űrlapot. A megjelenő űrlapon ki tudod választani a szolgáltatást és szöveges üzenetet hagyhatsz a  számomra. Kérlek, hogy add meg az elérhetőségeidet, hogy fel tudjam venni veled a kapcsolatot és válaszolni tudjak a kérdéseidre.