Momstyle és Én

Karácsonyi fotózás - Kunics Éda

Momstyle kezdetek

A külső megjelenésem mindig is fontos volt számomra, mindig is vonzott a divat, a smink, a haj, a bőrápolás és a sport világa. Gyerekkorom óta teniszezem, több mint 10 évig versenyszerűen űztem, majd később az edzői végzettséget is megszereztem. Mindez azért fontos, mert amikor édesanya lettem minden megváltozott a külsőm kapcsán. Nem tudtam sportolni, (mindkét) terhességem során 26 kg-ot híztam és 1 év elteltével is kihívást jelentett, hogy mit vegyek fel. Korábbi 36-os méretem 42-esről indult a szülést követően.

Momstyle Éda - Kunics Éda
Színtanácsadás - Kunics Éda előtte utána

Küzdöttem azzal is, hogy a korábbi ruháim stílusát és színvilágát már nem éreztem magaménak (amik rámjöttek persze) Elkezdtem eszetlenül vásárolni, de ez is elkeserített mert nem passzoltak stílusában a régi ruháim és kiegészítőim az újakkal. Tetőzte mindezt, hogy megváltozott a bőröm, a hajam színe a hormonok hatására és a korábbi termékekkel már nem értem el a kívánt színt és textúrát. Kétségbe estem. 

Momstyle Újjászületés

Végül segítségül hívtam egy ma már neves szín-és stílusszakértőt, aki színkendők segítségével megállapította a színtípusom, az alkatomnak megfelelő ruhákat ajánlott és átnézte a meglévő ruhatáram. Idő kellett míg ráálltam az új színekre és formákra, de működött, kezdtem újjá születni. Jól éreztem magam, kezdtem megtalálni ismét a stílusom. Visszatért a sport az életembe és visszanyertem végül a szülés előtti alakom. 

Kunics Éda - MomStyle és Én
Tudok Neked is segíteni!

Mindez inspirált arra, hogy más Anyukáknak is segíteni tudjak, olyan tanácsokkal láthassam el őket, ami beilleszthető a gyerekes életbe gyors és látványos változást hoz.

A MomStyle alapítása óta két év telt el, örömmel tölt el, hogy azóta sok Nő vette igénybe a szolgáltatásaimat

Én folyamatosan azt tartom szem előtt és azon dolgozom, hogy Te jól érezd magad a bőrödben! Várlak Téged is szeretettel!

Nézd végig a szolgáltatásaimat és termékeim palettáját, és vedd fel velem a kapcsolatot!

Szolgáltatásaim

Nézd végig miben tudok neked segíteni!