MomStyle koncepció

Kunics Éda portré

Hogyan legyen önbizalmad a színek segítségével?

A Momstyle elsősorban Anyukáknak kialakított koncepció. Akár Kismama vagy, akár kisgyermekes Édesanya vagy olyan Anyuka, akiknek már nagyobbak / nagyok a gyerekei, a Momstyle Rólad szól, Neked nyújt segítséget. Most Te vagy fókuszban végre! Ha nincs gyermeked akkor is szeretettel várlak, hiszen az oldalam valami miatt megszólított Téged! 

Te is biztosan ismered azt az érzést, amikor a várandósság és szülés után belenézel a tükörbe és egy más nőt látsz viszont. Ez valószínű, hogy csak egy átmeneti állapot, de épp elég ahhoz, hogy egy picit elbizonytalanodj. Ha már nagyobb gyereked van, az az érzés is ismerős lehet, amikor a munkahelyedre visszatérni készülsz és nem tudod miben tehetnél igazán jó benyomást. Elképzelhető, hogy már nem tetszenek a régi, anyává válás előtti ruháid, úgy érzed, hogy valahogy nem úgy állnak már. Akár az életed azon szakaszába értél, amikor a gyerekeid már nagyok és végre magadra is fókuszálhatsz. Bármilyen életszakaszban, amikor megváltozott a tested és nem érzed jól magad a bőrödben. Most elindulhatsz egy új irányba megkeresni az új Önmagad!

Mit kapsz a tanácsadáson?

Test, lélek, Személyiség

Teljes egészében nézlek Téged, test, személyiség, lélek.

Rád szabott színtanácsadás

A tanácsadás során a színtípus-meghatározás teljesen egyénre szabott. A 12 alap színtípus csak irányadó.

Színek a mindennapokban

Megtanítom neked, hogy hogyan használd a színeket a mindennapokban.

Kedvenc ruhadarabok

Segítek abban, hogy a számodra kedves ruhadarabokat milyen módon tudod megtartani és hordani akkor is, ha színben vagy fazonban nem a legelőnyösebbek.

Gyakorlat

Érdekel és figyelemmel kísérem, hogy hogy érzed magad az új színeiddel, hogyan boldogulsz a mindennapokban.

Plusz konzultáció

Biztosítok Neked lehetőséget arra, hogy újra átbeszélhesd a problémás részeket, elhozhass ruhákat/sminket is amiben nem vagy biztos.

Nálam minden arról szól, hogy Te jól érezd magad a bőrödben!

SZOLGÁLTATÁSAIM

SZEMÉLYES TANÁCSADÁS

Egyéni és páros szolgáltatások a személyiségedre szabva.

VIP Tanácsadás

Komplex szolgáltatás havi konzultációs utánkövetéssel

WORKSHOP

Kiscsoportos tanácsadások (privát csoport részére is megbeszélés szerint)